Πολιτική Επιστροφών

Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας που πραγματοποιήσατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε το προϊόν.

Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται δεκτές σε προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές, (εξατομικευμένες παραγγελίες, ειδικά μεγέθη στα κοσμήματα κλπ.) και σε προϊόντα προσφοράς (outlet box ).

Η επιστροφή δύναται να γίνει με αποστολή του προϊόντος στο εργαστήριo/κατάστημά μας αφού προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας, με το κόστος επιστροφής των προϊόντων να επιβαρύνει αποκλειστικά εσάς . Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής αφορά σε λάθος δικό μας, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής, υπό την προϋπόθεση πως η επιστροφή έχει γίνει με τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία Courier.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • Προτού προβείτε σε κάποια ενέργεια, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 22844055331/6946248937/6945836798, στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση fimoloco@gmail.com ή Direct Message στο προφίλ μας fimoloco στο instagram, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση επιστροφής του προϊόντος ή των προϊόντων που παραλάβατε.
  • Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, μη χρησιμοποιημένα, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις που φέρουν (π.χ. ετικέτες) και να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία.
  • Μαζί με τα προϊόντα οφείλετε να συμπεριλάβετε και όλα τα έγγραφα τα οποία τα συνόδευαν (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης, τιμολόγιο και δελτίο αποστολής ή κάρτα αλλαγής).
  • Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον συμφωνήσετε να χρεωθείτε τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του.

Όταν παραληφθούν τα προϊόντα, θα ελεγχθούν ως προς την κατάστασή τους και εφόσον τηρούνται οι όροι της πολιτικής επιστροφών, θα εκδοθεί άμεσα πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας, (προκειμένου να το αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας), ή θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός δεκατεσσάρων 14 ημερών. Εάν η εξόφληση της παραγγελίας σας έγινε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, θα ενημερώσουμε την τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια. Εάν η εξόφληση έγινε με αντικαταβολή ή κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει αποκλειστικά σε λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή Τράπεζας Πειραιώς που θα μας υποδείξετε, σημειώνοντας τον IBAN και το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς