Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με τις ταχυμεταφορικές ACS Courier και ΕΛΤΑ Courier, στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει.

Όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα, δημιουργούνται κατόπιν παραγγελίας και συσκευάζονται σε ειδική συσκευασία προστασίας με σκοπό να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που παραλάβετε παραγγελία με αλλοιωμένη συσκευασία, δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη αλλοίωσης.

Οι χρεώσεις για την Ελλάδα είναι

Παραγγελίες άνω των 50€ στην Ελλάδα, παραδίδονται δωρεάν στο χώρο σας, με ACS courier ή ΕΛΤΑ Courier. Για παραγγελίες κάτω των 50€ υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,50€. Μόλις το προϊόν της επιλογής σας ετοιμαστεί απο μας για αποστολή προς εσάς, θα σας αποσταλεί σχετικό email για την ενημέρωσή σας σχετικά με τον χρόνο παράδοσής του.

Αν θελήσετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή, δηλαδή όταν την παραλάβετε από την εταιρία courier, υπάρχει επιπλέον χρέωση η οποία ανέρχεται στα 2€.

Οι χρεώσεις για το Εξωτερικό είναι

Οι χρεώσεις για τα μεταφορικά έξοδα σε χώρες της Ε.Ε. είναι 15€. 

Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς